Cukier puder

 

Cukier puder pozyskiwany jest w wyniku zmielenia cukru kryształu w specjalnie do tego przystosowanym młynku, dzięki czemu otrzymujemy produkt o jednolitej konsystencji i granulacji. Cukier puder ułatwia przygotowanie kremów i polew do ciast. Używany również do posypywania domowych wypieków oraz do słodzenia owoców, sałatek i sosów.

Okres trwałości: 6 miesięcy od daty produkcji

Opakowania:

  • opakowania jednostkowe - 400 g
  • opakowania zbiorcze - 12 szt./ 4,8 kg
  • ilość na warstwie - 10 szt./ 48 kg
  • ilość warstw na palecie - 10,5 warstw / 504 kg


Oferujemy również cukier puder dla piekarń w opakowaniach o masie 5 kg, 10 kg i 25 kg.

2012 © PPHU ALTA Alina Roloff All rights reserved
stat4u
Projekt & Cms: studioproffi.pl