Groch

GROCH CAŁY BIAŁY

 


Groch cały biały to oczyszczony groch, źródło błonnika, białka roślinnego, magnezu, kobaltu, żelaza, fosforu, przeciwciał. Wyborny do grochówki, wigilijnego grochu z kapustą i grzybami czy jako substytut mięsa w diecie wegetariańskiej.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • białko - 24 g
  • tłuszcz - 2g
  • węglowodany - 62 g


Wartość energetyczna: 348 kcal
Okres trwałości: 6 miesięcy od daty produkcji

Opakowania:

  • opakowania jednostkowe - 400 g
  • opakowania zbiorcze - 12 szt./ 4,8 kg
  • ilość na warstwie - 10 szt./ 48 kg
  • ilość warstw na palecie - 10,5 warstw / 504 kg

GROCH ŁUSKANY POŁÓWKI

 

Groch łuskany połówki to oczyszczone z łuski i rozłupane ziarna grochu. Jest bardziej przyjazny w gotowaniu i konsumpcji od grochu całego.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • białko - 24 g
  • tłuszcz - 2 g
  • węglowodany - 62 g


Wartość energetyczna: 348 kcal
Okres trwałości: 6 miesięcy od daty produkcji

Opakowania:

  • opakowania jednostkowe - 400 g
  • opakowania zbiorcze - 12 szt./ 4,8 kg
  • ilość na warstwie - 10 szt./ 48 kg
  • ilość warstw na palecie - 10,5 warstw / 504 kg
2012 © PPHU ALTA Alina Roloff All rights reserved
stat4u
Projekt & Cms: studioproffi.pl